Välkommen till Grafik & Data!

 

 Du hittar produkter och lösningar hos oss till de flesta tänkbara saker inom utskrifts- och dokumenthantering. Vår långa erfarenhet i branschen har gett oss en unik kunskap och utveckling av många kreativa lösningar som vi gärna delar med oss av. 


Vi har lösningar för de flesta utskriftsbehov. Du kan få serviceavtal som ger trygg drift och kontroll på kostnaderna. För oss handlar det om mycket mer än att bara leverera en box med en skrivare i. Skrivaren ska utföra en uppgift - effektivt och till en rimlig totalkostnad.  
Du hittar också POS-produkter, Point-of-sale, vi har kassasystem för både mindre och större företag. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning angående de produkter och lösningar som skulle passa bäst i er verksamhet.

 

DataButiken.com och DataVaruhuset.se är en internetbutik som drivs av Grafik & Data i Sverige AB. Vi är certifierad partner för OKI och Kyocera i Sverige och erbjuder Kyoceras och OKIs hela program av såväl skrivare som multifunktionsprodukter. Förutom produktförsäljning har vi ett utbud av tjänster relaterade till data/IT. Vi har egna tekniker som på-plats kan hjälpa er med installationer, service, underhåll, anpassningar med mera. 


Vi försöker alltid hjälpa dig att göra det bästa valet för att Du ska få produkter som motsvarar och överträffar Dina förväntningar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss och rådgöra innan Du beställer.

Vi finns i Stockholm / Danderyd - Täby, Göteborg och Malmö. Service erbjuds över hela Sverige.
 

Centralt telefonnummer Tel:  08 755 31 00
E-post:  info (at) databutiken.com

Här finns vi!
Stockholm Hägernäs Strand:  Norra Catalinagränd 7, 183 68 Täby

Göteborg Röda Sten:   Klippan 1J, 414 51 Göteborg