POS/Kassa

Kassaregister och annan utrustning till butiken

Subcategories

 • Kassaregister
 • Pekdator
 • Kvittoskrivare
 • Kontrollenhet
 • Stativ SpacePole

  SpacePole - perfekt miljöförbättring i robust, svartlackad metall 
  SpacePole-komponenterna är tillverkade i robust metall som pulverlackats i svart. Montageanvisningar, skruvverktyg, skruvar, m.m. ingår i varje kit, som kan kombineras obehindrat. 

  SpacePole-stolpen kan antingen skruvas fast ovanpå disken eller borras fast i ett genomgående hål så allt kablage kan ledas in under disken genom det borrade hålet.

  SpacePole Light - för mindre installationer 
  Den mindre stolpen SpacePole Light är tillverkad i svart plast och perfekt för montage av en betalterminal riktad mot kunden.

  Med hjälp av grundstolpen i SpacePole-familjen och fritt antal tillvalsarmar och montageprodukter kan produkter effektivt och ergonomiskt monteras - allt för att frigöra säljande plats på disken samtidigt som personalen får en märkbart bättre arbetsmiljö. Som bonus kommer utrustningen i kassan att hålla sig fräsch och i driftsäkert skick under en längre tid, då de skonas från damm, stötar och andra problem som de lätt drabbas av när de står på disken. 

  Passar exempelvis: 
  - Pekskärmar från PosBank och ELO 
  - Pekdatorer från PosBank och ELO 
  - Star Micronics kvittoskrivare 
  - Star Micronics kunddisplay 
  - Betalkortsterminaler av olika fabrikat 
  - Tipro Keyboards tangentbord 
  - ID-Tech tangentbord 
  - Elcom kassaregister
  - Apple iPad

 • Skydd
 • Pekkiosk

  Tack vare GreenSpots modulära design skapar du enkelt den optimala kundstationen för just dina förutsättningar. Basera designen på din egen kringutrustning – eller välj bland de standardkomponenter som vi både rekommenderar och GreenSpot är optimerad för. Och – voilà – plötsligt har du en oerhört kompetent, ny medarbetare till din verksamhet – som förutom många unika funktioner, i en för er kostnadseffektivt optimerad kombination, sannolikt är marknadens minsta – och därmed mest lättplacerade – kundstation.

 • Scanner streckkod

There are 148 products.

Showing 1-12 of 148 item(s)

Active filters